Minder tijd besteden aan beheer en beter inzicht?

Wilt u snel inzicht in uw data? Gebruik Portal Genius

Een handige tool die het werken met inzichten en het beheren van portalen direct effectiever en gestroomlijnder maakt. Het laagdrempelige Portal Genius maakt allerlei verbanden eenvoudig inzichtelijk. Het legt de relatie tussen webmaps en services maar maakt ook inzichtelijk welke gebruikers er zijn en tot welke groepen zij behoren. Ook voert Portal Genius analyses uit voor groepen zonder gebruikers of geen content. Portal Genius is ontwikkeld door the Right Direction, een organisatie met ruime ervaring met en ruime kennis van producten als ArcGIS Online en Portal for ArcGIS.
%
sneller inzicht in al
je data

Gebruikers gemak

De user interface van Portal Genius maakt het voor iedereen mogelijk om zonder enige technische kennis of achtergrond een portaal te beheren en te analyseren. Simpel, fraai en doeltreffend inzicht in uw portaal.

Analyses

Eenvoudig inzicht in allerlei verbanden tussen items, groepen en gebruikers maar ook items onderling. Geschikt voor zowel ArcGIS Enterprise als ArcGIS Online.

Eenvoudige installatie

Eenvoudige desktop-installatie die geschikt is voor een omgeving met gedeelde desktop-omgevingen zoals Citrix of Ivanti.

Portal Genius is de enige 
tool in zijn soort

Het vereenvoudigt beheer door inzicht en is laagdrempelig dankzij de fraaie user interface. Portal Genius is toegewijd om alles te doen wat nodig is om klanten te ondersteunen om portalen inzichtelijk te krijgen. 

Hieronder vindt u een aantal use cases waar de Portal Genius het aangewezen hulpmiddel is:

1. “Ik wil een portaal gaan migreren en wil bepalen hoeveel webmaps met welke services ik moet gaan overzetten” .
– De Portal Genius analyseert welke services in welke webmaps wordt gebruikt.

2. “Mijn service is aangepast en een veld waar ik popups op heb ingesteld moet aangepast worden”.
– De Portal Genius kan van een service laten zien in welke webmaps die voorkomt zodat snel bepaalt kan worden in welke webmaps de popups aangepast moeten worden.

“In ArcGIS Online wil ik een gebruiker verwijderen maar dat mag niet omdat die nog content heeft of administrator is van een groep.”

Klanten

Op de hoogte blijven?

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen. Meld je aan voor de nieuwsbrief.